Massiv trafik ventes til og fra Rømø på lørdag

Profilbillede
dato

<br>Rømø Motorfestival ventes at give massiv trafik til og fra Rømø lørdag den 19 august. Politi opfordrer til tålmodighed og hensynsfuldhed

Syd- og Sønderjyllands Politi opfordrer til at man væbner sig med tålmodighed og hensynsfuldhed, hvis man vil til Rømø på lørdag den 19. august. Rømø Motorfestival afvikles med et motorløb for ældre racerkøretøjer på en lukket bane på den nordlige del af Rømøs bilstrand.

Motorløbet tiltrækker mange køretøjer og tilskuere og da der samtidig er skiftedag i sommerhusene forventes der trafikale udfordringer og mulighed for kø både til og fra Rømø hele lørdagen.

”Man skal væbne sig med tålmodighed, hvis man vi til eller fra Rømø på lørdag. Der vil opstå kø og ventetid, selv om myndighederne gør, hvad vi kan for at få afviklet trafikken så smidigt som muligt. Vi opfordrer til, at man tager af sted i god tid, væbner sig med tålmodighed, følger vores anvisninger og tager hensyn til andre trafikanter”, siger politiinspektør Tage Jehn.

Syd- og Sønderjyllands Politi vil være tilstede på Rømø på lørdag.

”Vi er i tæt samarbejde med arrangøren og Tønder Kommune og vil gøre vores til at det blive en sikker og festlig dag for alle. Så vi vil være til stede med både færdselspoliti og almindelige patruljer”, oplyser Tage Jehn.

Rømø Motorløb afvikles fra klokken 10 til 16 lørdag den 19. august.
Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Syd- og Sønderjyllands Politi.
Kilde: Syd- og Sønderjyllands Politi