77-årig mand anholdt med 19 kilo hash i båden

Profilbillede
dato

Politiet mistænker manden for at smugle hash til Grønland.

Syd- og Sønderjyllands Politis afdeling for organiseret kriminalitet anholdte torsdag eftermiddag en 77-årig mand på havnen i Rømø. Han blev anholdt på baggrund af en mistanke om smugling af hash fra Danmark til Grønland via vandvejen.

 

I forbindelse med anholdelsen foretog politiet også flere ransagninger og fandt her 19 kilo hash i båden samt et større pengebeløb.

Den 77-årige mand, som også ejer båden, hvor politiet fandt penge og hash, er nu sigtet for salg af narkotika, og den fundne hash samt penge er beslaglagt.

 

”Vi er meget tilfredse med gårsdagens fund, som beror på en kort og intensiv efterforskning. Vi har standset en mængde narkotika i at komme til Grønland med de negative konsekvenser, det medfører - hos den enkelte misbruger af narkotika, men også via den økonomiske kriminalitet, som medfølger heraf,” siger vicepolitiinspektør Karsten Hulmose, afdelingen for organiseret kriminalitet hos Syd- og Sønderjyllands Politi.

 

Manden er løsladt efter endt afhøring og afventer nu sagens videre forløb.

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Syd- og Sønderjyllands Politi.
Kilde: Syd- og Sønderjyllands Politi