Værtens bedste job – vil du være vores næste campingvært på Rømø?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Værtens bedste job! - Bliv Campingvært på First Camp Lakolk Strand

First Camp er ikke som andre arbejdspladser. Vi ansætter kun medarbejdere i værtensklasse. Hos os arbejder de sande guldkorn. De bedste af de bedste. Dem, der kan tage presset og liver op, når andre ikke kan. Dem, som er begavet med mange talenter. Dem, som problemfrit kan træde ind og ud af forskellige roller. Er det kamæleoner i deres naturlige habitat? Turisterne undrer sig. Nej, det er First Camps altmuligmænd/kvinder, svarer vi.

 

Beskrivelse

Vores mål er at blive den førende campingkæde på verdensplan. Derfor har vi brug for førsteklasses campingmedarbejder på alle vores destinationer. På vores mindre campingpladser har vi brug for medarbejdere, som er gode til det meste. Folk, som kan håndtere alle mulige opgaver såsom reception, bistro, rengørings- og viceværtsopgaver. Ganske enkelt altmuligmænd/kvinder.

Hvad er dine arbejdsopgaver som campingvært?

Arbejdsopgaver som campingvært er for eksempel:

I receptionen hos os, arbejder du med en bred vifte af opgaver, f.eks. in- og udchekning, information og service til gæster, håndtering af bookinger, samt salg af varer i butikken. Dine primære opgaver består således af receptions- og butiksgøremål.

Vi forventer at man som medarbejder på First Camp Hasmark Strand skal være klar til at træde til hvor det behøves og du skal kunne håndtere andre arbejdsopgaver der forekommer på destinationen alt efter behov.

Hos First Camp er gæsternes behov altid i fokus, og vi hjælper hinanden med at løse uforudsete problemer, som kan opstå.

Hvem søger vi? 

For at være egnet til jobbet ser vi gerne, at du har erfaring med kundeservice. Hvis du er uddannet inden for nogle af arbejdsområderne, er det meriterende, men det er ikke et krav for stillingen. Vi lægger stor vægt på personlig egnethed.

  • Du skal være grundig, struktureret og ordentlig for at kunne udføre jobbet tilfredsstillende.
  • Du har let ved at tilpasse dig til en given situation, og er god til at tage ansvar.
  • Som campingmedarbejder bliver du ikke stresset af nogle gange at have meget at lave. Vi vægter, at du er villig til at gøre noget for andre, har humor og ser teamet frem for jeget.
  • Du kan lide afveksling og sætter pris på, at dine opgaver varierer i et arbejdsmiljø, hvor ikke to dage er ens.

Naturligvis kan du kommunikere problemfrit på dansk eller engelsk, både for at kunne tage imod arbejdsinstruktioner og for at betjene vores gæster.

Moments of happiness for the many people er vores motto.

Glædesfyldte øjeblikke for alle vores gæster - men også for vores medarbejdere. First Camp skal være en arbejdsplads, der ikke føles som en arbejdsplads. Vi tilstræber en positiv atmosfære fyldt med glade og fleksible mennesker med skøn energi, som smitter af på gæsterne. Hos First Camp minder vi hinanden om, at gæsten har valgt at tilbringe sine værdifulde feriedage hos os - og derfor er det op til os at levere.

Hvad tilbyder vi?

Hos First Camp rekrutterer vi unge talenter, som sidenhen vokser i virksomheden. Hos os får du mulighed for at udvikle dig, få nye kompetencer og træffe mennesker for alle verdenshjørner.

Vores fælles værdier er grundlaget for vores hverdag, og hvordan vi behandler hinanden:

We Care: Vi holder af hinanden, vores gæster og naturen.
We Have Fun: Vi har det sjovt på arbejdet og har glimt i øjet både internt og sammen med vores gæster.

We Simplify: Vi forsøger vedvarende at forenkle vores måde at arbejde på.
We Deliver Results: Alt, hvad vi gør, skal give resultater for os, vores ejere og vores gæster.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder og betænksomme kolleger. Kolleger, som kan tilbyde både gode råd og et godt grin. Vi er et stærkt team, og vi ønsker vedvarende at vækste med flere stjerner, som vil være med til at bygge videre på vores succeshistorie.

Hvad er vilkårene?

Vi søger medarbejdere til vores sommersæson. Ansættelsesomfanget varierer og arbejdstiderne er forskellige, og omfatter også tidlig morgen, aften og weekend. Der er mulighed for ansættelse af forskellige længder f.eks. april-oktober, juni-august eller skolernes sommerferie.

Inden sæsonstart afholdes der First Training Weekend som er en grundig introduktion og træning til campingpladsen og arbejdsopgaverne. I denne weekend er der også socialt samvær med dine kommende kollegaer. I starten af ansættelsen gennemgås også en dyberegående onboarding så du er klædt godt på til sommerens mange gæster.

Igen i år tilbyder vi medarbejderne en unik mulighed for at bo på destinationen under sæsonen på vores medarbejder camp.

Hvordan ansøger jeg?

Udvælgelse og jobsamtaler sker løbende, så indsend din ansøgning med det samme. Vi arbejder kompetencebaseret i vores rekruttering og leder aktivt efter medarbejdere, som bedst matcher den kravprofil, vi har sat op i henhold til jobbet. Som et første trin i vores udvælgelsesproces skal de personer, der opfylder vores kvalifikationskrav, gennemføre en kortere rekrutteringstest. Ved en vellykket ansøgning vil du modtage yderligere information om dette.

Måske er dette begyndelsen på resten af dit liv. Vi ser frem til din ansøgning allerede i dag.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tønder Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

First Camp Danmark A/S, Lakolk Camping 2, 6792 Rømø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-05-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://firstcampdk.varbi.com/dk/jobs/617499?where=107

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5810328

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet