Rengøringspersonale til First Camp

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Rengøringspersonale til First Camp

Er du klar til at gøre det skinnende rent og samtidig have en sjov sommer? Som rengøringspersonale på First Camp er du den usynlige helt, der skaber det første indtryk og holder vores campingpladser i topform.

Hvem er First Camp?
Vores mål er klart - at blive verdens førende campingkæde. For at nå derhen er rengøringspersonale som dig afgørende. Din færdighed og fingerspidsfornemmelse for detaljer skaber den omhyggelige atmosfære, der definerer First Camp, og vi forstår, at succesen for vores destinationer bygger på din indsats.

Hvad indebærer rollen?
Som rengøringspersonale sikrer du høj standard og renlighed i hytter, servicehuse og andre faciliteter. Du er nøglen til, at First Camp fortsætter med at være et sted, hvor gæster trives og vender tilbage. I overensstemmelse med at skabe merværdi for hinanden og vores gæster skal alle, der arbejder på destinationen, være klar til at træde til, hvor det er nødvendigt. Dette betyder, at ud over rengøring og vedligeholdelse kan du også blive nødt til at støtte med alle forekommende opgaver på destinationen.

Hvem søger vi?
Erfaring med rengøring er ønskelig, men vi byder alle velkomne, der deler vores lidenskab. Vi leder efter dig, der er omhyggelig, struktureret og har et øje for detaljer. Som en rengøringshelt stresser du ikke over opgaver og trives med at have fuldt fokus på kundetilfredshed. Du ser løsninger og har en god tilpasningsevne.

Hvad tilbyder vi?
På First Camp er mange startet i din position og er derefter avanceret inden for virksomheden. Du vil få mulighed for at udvikle dig, lære nye ting og møde mennesker fra hele verden. Vores fælles værdier styrer vores daglige handlinger:

We Care: Vi bekymrer os om hinanden, vores gæster og naturen.

We Have Fun: Vi har det sjovt på arbejdet og har en glad holdning både internt og når vi møder vores gæster.

We Simplify: Vi stræber altid efter at gøre vores arbejde lettere.

We Deliver Results: Alt, hvad vi gør, skal give resultater for os, vores ejere og vores gæster.

Vi tilbyder en arbejdsplads med gode muligheder for udvikling og omsorgsfulde kolleger, der deler visdom og latter. Sammen vil vi fortsætte vores succeshistorie og vokse med flere stjerner, der gerne vil være med til at bygge vores fremtid.

Vilkår
Vi søger medarbejdere til sommersæsonen med fleksible arbejdstider mellem 20-40 timer/uge. Tidlige morgener, sene aftener og weekender er inkluderet. Løn i henhold til hotel- og restaurationsbranchens overenskomst.

Ansøgning
Vi gennemfører udvælgelse og interviews løbende, så send din ansøgning så snart som muligt.

Dette kan være begyndelsen på noget fantastisk. Velkommen med din ansøgning allerede i dag! ?

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tønder Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: deltid (1-36 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

First Camp Danmark A/S, Lakolk Camping, 6792 Rømø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6046172

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet